Om oss

Om parfymerikjeden Skin Tonic

Hvem er Skin Tonic?

Skin Tonic er en landsdekkende parfymerikjede tilpasset privat eierskap. Butikkene tilbyr et bredt spekter av selektive merkevarer og kvalitetsprodukter innen kosmetikk; hudpleie, makeup og duft.

Kjeden har i dag 62 butikker i Norge – de fleste butikkene er lokalisert på kjøpesentre eller i sentrumsnære hovedgater.

butikker i Norge

Skin Tonic butikkene har eiere med sterkt engasjement og kunnskap om sitt lokale marked. Hver eneste kunde hos Skin Tonic bidrar til vekst og kremmerskap lokalt.

«All business is local business»

Våre butikkansatte kurses innenfor de viktigste fagområdene og merkene i bransjen, og er godt rustet til å svare på de spørsmålene du eventuelt måtte ha. Vi utfører makeup i butikk og hjelper deg med å finne det du måtte trenge av hudpleie, kosmetikk og dufter.

Vi setter kompetanse og kundeservice i høysetet.

Vår visjon

Vi er de lokale Parfymeriene som jobber litt ekstra for å gi våre kunder noe utover det de forventer. Smil, service og kunnskap for faget skal skape tillit og trygghet for alle som handler hos oss.

Kjedekontoret Skin Tonic

Skin Tonic AS administrerer Skin Tonic butikkene. Skin Tonic butikkene er individuelt tilknyttet Skin Tonic AS via en lisensavtale som regulerer samarbeidet.

Kjedekontorets oppgave er å sentralisere og effektivisere administrative oppgaver som leverandørforhandlinger, markedsføring, kampanjer, data/IT og konseptutvikling generelt.

Kjedeadministrasjonen jobber også kontinuerlig for å utvikle butikkene og skape innholdsrike og emosjonelle shoppingopplevelser for kundene.